Tuinontwerp

Uw wensen worden omgezet in een 2D of 3D tuintekening.

Een tuinontwerp kan op vele manieren ingevuld worden. Van een simpele schets op papier tot een compleet uitgewerkte tekening. Of een drie dimensionale wandeling door de nieuw aan te leggen tuin. E&A Groenbeheer heeft alles in huis om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van uw tuin

Alles word eerst onder het genot van een bakkie koffie door gesproken en zo ontstaat een lijst van wensen van wat er wel en wat er niet in de tuin mag komen. Van dit alles word in een eerste schets opgetekend. Daarna gaan we weer in overleg, en volgen er na aanleiding hiervan hier en daar een aanpassing. Als alles dan is goed gekeurd word de uiteindelijke tekening gemaakt en kan er een planning gemaakt worden voor de verdere verloop van de aanleg.

Nieuw in ons bedrijf is een drie dimensionale tekening op de computer. Omdat mensen het toch vaak moeilijk vinden om een tuin met alle hoogte en diepte erin van af een tekening voor zich te zien. Hebben wij een computerprogramma waarin een tuin ontworpen worden waar u uiteindelijk al in rond kan lopen. Zo ziet u de tuin zoals die eruit komt te zien als die af is.

Ook kunt u via onze contact pagina al uw vragen of opmerkingen aan ons voorleggen.