Tuinaanleg

Uw tuin op papier wordt werkelijkheid.

Vanaf dat de eerste schop de grond in gaat tot en met de laatste bezemveeg over de stoep. Bij de aanleg van een tuin komt veel kijken. Een goede planning is van groot belang als er aan een klus begonnen wordt. E&A Groenbeheer zorgt ervoor dat alles van te voren duidelijk is en dat er geen verassingen meer zijn als er eenmaal begonnen is met het project.

Allereerst moet de tuin worden opgeschoond of leeg gemaakt worden. Daarna kan de tuin worden uitgezet en kan er begonnen worden met het grondwerk. De bestrating wordt uitgegraven, de leidingen voor de tuinverlichting en het water worden gelegd en de borders worden gevuld met goede tuinaarde. Als de bestrating er in ligt kan de erf afscheiding geplaatst worden en kunnen de borders worden ingeplant en de graszoden worden uitgerold. Als laatste wordt alles netjes afgewerkt en krijgt u een rondleiding door uw nieuwe tuin met advies over het onderhoud dat uzelf kunt doen en wanneer u dat moet doen.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, maakt E&A Groenbeheer er geen probleem van wanneer uzelf meehelpt met de aanleg of onderhoud van de tuin. Tijdens de aanleg van uw tuin kunt uzelf meewerken door bijvoorbeeld de stenen aan te kruien en met het onderhoud van de tuin kunt u bijvoorbeeld de heggen knippen aan E&A overlaten en het knipsel zelf opruimen.

Ook kunt u via onze contact pagina al uw vragen of opmerkingen aan ons voorleggen.